mysterion je napisao/la:pitanje za vas: kako da ga testiram na besnilo i da li verujete u iskonsko zlo?
Posto imam takvo nesto u stanu, u zenskom obliku, ajde da ih sparimo pa da utvrdimo sta je iskonsko zlo

Salim se naravno.
Vidi, moj zec koji sada ima 5.5 godina, muski, takav je i dan danas sa nepoznatima sa mnom jaaaako retko... Kada je bio beba bio je mazan i samo odjednom u nekom periodu oko 6 meseci postao sto bi ti rekao besan

Moram ti reci da sam ovde cula i za besnije zeceve i da su svi redom usred velike kolicine ljubavi i strpljenja pretvoreni u male mice.
Nemoj da se plasis da ga mazis. Mozes i po ocima oni ih zatvore, moji najvise vole kada ih mazim u predelu glave i okica. Tako i kad jedni druge ljube obavezno timare oko ociju.
Moguce da tvoj zec kao ni moj ne voli "pauze" u mazenju, pa kada to radis probaj sta voli, ne odustaj odmah. Malo sacekaj kada se iznervira pa ponovo, mazi ga odlucnije i vise, brze...
Znam da zvuci smesno ali sve to sam morala da probam sa mojima koji nisu prirodne mazulje. I ovaj moj zenski mrgud i dalje je mrgud ali uspevam da je ulovim za mazenje ovako kako ti napisah, krenes odlucno brzo, oko glave i okica i samo ces primetiti kako se polako opusta i pocinje da uziva...
Ako i malo lici na ove moje, ako prestanes zarezace i pokusati da te ugrize, ali ne puno, onako upozorenja radi samo

Imam i treceg taj se ujeda samo kada ga niko ne mazi

ps E sto se hrane tice,kada odraste mnogo bolja varijanta za kucnog zeku ti je Rebalance od Verse Lage (ako se ovako pise