Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
Cule je napisao/la:Kad smo dobili zeku, nismo imali apsolutno nista od opreme, pa je bio privremeno smesten u kavez za kanarinca..![]()
Pio je vodicu iz neke posudice..par dana je bilo tako, a kad smo mu kupili veliki kavez, odmah sam kupila pojilicu..samo sam mu pokazala pritiskom na kuglicu da je tu vodica i bez problema je odmah poceo da pije..po meni su te pojilice zakon, pogotovo sto je nas zekan nestasko i sve zivo prevrne..
Jura je napisao/la:moj je u početku imao posudicu. Kad smo mu kupili pojilicu s kuglicom odmah je skužio kako piti. Jedan dan mu se zaglavila pojilica i jadan je raikavao od žeđi dok mi nismo skužili. Drugi dan sam kupio pojilicu koja ima onaj štift koji treba pritisnuti gore (te se navodno ne mogu zaglaviti) i ostavio obije pojilice, pa ako jedna zašteka, uvijek ima drugu na raspolaganju. Na ovu sa štiftom se tek nedavno naučio piti i sad pije iz obije pojilice.
Cule je napisao/la:
I mi imamo ovakvu..bilo je raznih da se kupi, ali ja nekako najvise verujem jednostavnosti i za sad odlicno funkcionise..
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.