Obavijesti moderatora

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

Obavijesti moderatora

PostPostao/la zeko_peko » uto ožu 18, 2008 22:19 pm

otvoren je flame topic..tak da ak se vec svadjate:S..raspravljajte se tu: http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=1218
i arrange, design and sell shrubberies
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » uto ožu 18, 2008 22:42 pm

Obavijest moderatora:

Cicko - opomena zbog provociranja
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lela » sub lis 25, 2008 11:49 am

Old - opomena zbog vrijeđanja /nepoštivanja pravila foruma/
slika
Lela
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko_peko » pet pro 05, 2008 16:22 pm

lijepo molim ladybug i catie da odustanu od svog malog prosvjeda..i da se pomire sa odlukom administratora i moderatora foruma Zecovi.Net..u suprotnom cu biti prisiljena uputiti vam 1. javnu opomenu...shvatite ovo kao opomenu pred opomenu:)

zeko_peko
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko_peko » pet pro 05, 2008 19:47 pm

lijepo molim anchi da takodjer odustane od svog malog prosvjeda..i da se pomiri sa odlukom administratora i moderatora foruma Zecovi.Net..u suprotnom cu biti prisiljena i tebi uputiti 1. javnu opomenu...shvati ovo kao opomenu pred opomenu:)

zeko_peko
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko_peko » pet pro 05, 2008 19:53 pm

tema "Komentari" u podforumu "Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale..." je od sada nadalje zakljucana posto smatram da bi do sada svima trebalo biti jasno zasto se pojedincima zabranjuje sirenjeg vlastitog biznisa na ovom forumu...
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la zeko_peko » pet pro 05, 2008 22:26 pm

korisniku Catie upucuje se opomena zbog nepostivanja odluke administratora i moderatora Zecovi.Net.
zeko_peko
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » pet pro 12, 2008 8:37 am

ja sam dobila poruku od Catie i unatoc tome sto se vec dugo drzim po strani i trudim biti objektivna sad mi je vise dosta.

Javljam se kao jedan od moderatora, ali i ljudi koji su vec podosta dugo na ovome forumu.

Kao i u svakom zivotnom podrucju gdje se srece mnogo razlicitih ljudi i ovdje postoje i neslaganja i tenzije, ali neke stvari ponekad jednostavno odu predaleko.

Za pocetak stala bi u obranu ovog foruma, admina, i ljudi koji ga nesebicno vode vec jako dugo godina. Stavite se jednom u njihovu poziciju i zamislite da svaki dan dolaze razliciti tipovi ljudi, godina od 10-100, iz razlicitih drzava, razlicitih uvjerenja i iz razlicitih namjera. Bar pola od tih ljudi smatra da bi to "bolje radilo" da je "admin nepravedan" da je tu neka "sekta" da se tu tko zna kako odlucuje, neki dolaze provocirati, neki dolaze iz koristi, neki iz znatizelje, neki odu nakon prvog "sukoba" uglavnom jedan totalni DJUMBUS!

Sto ima admin od ovog sajta? Osim manjak novaca u dzepu? Osim manjka vremena? Osim beskonacnog odrzavanja? Gubljenja zivaca?

I jesu li odustali? NISU. Ja zbilja ne znam koja snaga njih vodi jer ja bi vec odavno sve poslala u rodni kraj.

Osim toga admini i modovi su isto ljudi od krvi i mesa. i ne znate koliko je ponekad tesko skrivati bijes i ljutnju (a ovdje fakat se zna nakotiti svega) da bi se na kraju krajeva djelovalo kako treba. cinjenica je da sto god mi danas rekli/napravili ja cu (a i dajem ruku u vatru za sve modove i admine koje blatite) pomoci ako je nevolja. a to je bit ovog sajta, pomoc i edukacija.

dosta je admin gledao kroz prste i pustio i reklamu i svakave rasprave makar mozda tome nije mjesto ovdje. ali pravila su pravila i ako ih netko svjesno ignorira - onda ide ban. moze nam taj korisnik biti krajnje simpatican, ali ako salatica ima pravo ignorirati upozorenja, zasto onda ne bi ja svakom novom clanu poslala za dobrodoslicu pregrst uvreda i psovki? tko ce me sprijeciti? Gdje je ta granica? mislite da je to lak posao odijeliti tko bi a tko ne bi trebao biti banan?

Cinjenica je da nitko nikad nije banan bez par upozorenja, i svi koji su se dokazali imalo "korisni" su vraceni.

Ne znam ljudi, mislim da previse vas trazi krivca, trazi tu neko istjerivanje pravde, ponasate se kao gomila koju je netko usmjerio. Mozete reci da vam je zao sto nema salatice i njenih proizvoda, no ona je odrasla zena i snaci ce se kao i svaki trgovac. a vi cete se malo potruditi oko nabavke jer vam nije sve servirano. Zbog nje su povuceni i ostali oglasi tako da nije nastetila samo direktno sebi. ali to nitko ne spominje jelda.

i catie sloboda govora je jedno, svi smo te culi - ne slazes se. ali isto tako i ja imam slobodu da ti kazem da nemas pojma o tome kako se odlucuje i zbog cega te da se mjesas bezveze bez argumenata.
a drugo je pokusavanje istjerivanja svog misljenja koje je utemeljeno cistom zeljom za protestom.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » sub sij 03, 2009 17:40 pm

trazim stalan, apsolutan i potpuni ban za ovog tutobarunto lika jer krsi vise desetaka pravila ovog foruma. od laznog visestrukog predstavljanja, preko vrijedanja, pisanja reda radi i nagnojavanja foruma :blink:
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekica_poopy » sub sij 03, 2009 18:42 pm

a cemu, doci ce opet pod drugim nickom za nove praznike kad ce imat viska vremena :rolleyes:

bas da ljudi ne mogu niti u ovo doba mira postivat pravila

moj prijedlog je da svi kojima toliko smetaju ti neki imaginarni problemi da jednostavno odu s foruma, nitko ih nece gonit, niti ih traziti po drugim forumima, niti ce nam faliti.

isto tako naglasavam da ako ikad zatrebaju pomoc ili savjet za takve stvari smo otvoreni svima i uvijek.
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la zekili » sub sij 03, 2009 18:56 pm

ma moze, nek se vesele :D

ja cu uvijek i takvima, pomoci koliko mogu i znam, samo nek mi pisu na mail i pod nekim drugim imenom :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pet vel 27, 2009 19:29 pm

Glasanje za "lice s naslovnice"
http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t ... viewresult

do 01.03
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pon ožu 16, 2009 21:06 pm

Molim admina da napravi neku sankciju (ban) za nickove "tangerine" i "Siki" jer su očito klonovi

http://www.imagesforme.com/show.php/402300_forum.bmp
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la Lady Stardust » pon svi 25, 2009 20:52 pm

OPOMENA MODERATORA

Korisniku kretena izrice se prva sluzbena opomena moderatora zbog provokacija na cijelom forumu.

Ukoliko se one nastave korisnica ce biti trajno uklonjena s foruma!
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la Charlie » pon kol 24, 2009 21:46 pm

Ispričavam se svim korisnicima što smo ovaj mjesec malo zakasnili sa prijavama za fotku za naslovnicu

http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?p=96574#96574

tako da će za rujan novi zeko osvanuti 02.09. kako bi imali dovoljno vremena za prijave i glasanje
slika
Charlie
Moderator
Moderator

Sljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan