Postao/la zekica_poopy » pet pro 12, 2008 8:37 am
ja sam dobila poruku od Catie i unatoc tome sto se vec dugo drzim po strani i trudim biti objektivna sad mi je vise dosta.
Javljam se kao jedan od moderatora, ali i ljudi koji su vec podosta dugo na ovome forumu.
Kao i u svakom zivotnom podrucju gdje se srece mnogo razlicitih ljudi i ovdje postoje i neslaganja i tenzije, ali neke stvari ponekad jednostavno odu predaleko.
Za pocetak stala bi u obranu ovog foruma, admina, i ljudi koji ga nesebicno vode vec jako dugo godina. Stavite se jednom u njihovu poziciju i zamislite da svaki dan dolaze razliciti tipovi ljudi, godina od 10-100, iz razlicitih drzava, razlicitih uvjerenja i iz razlicitih namjera. Bar pola od tih ljudi smatra da bi to "bolje radilo" da je "admin nepravedan" da je tu neka "sekta" da se tu tko zna kako odlucuje, neki dolaze provocirati, neki dolaze iz koristi, neki iz znatizelje, neki odu nakon prvog "sukoba" uglavnom jedan totalni DJUMBUS!
Sto ima admin od ovog sajta? Osim manjak novaca u dzepu? Osim manjka vremena? Osim beskonacnog odrzavanja? Gubljenja zivaca?
I jesu li odustali? NISU. Ja zbilja ne znam koja snaga njih vodi jer ja bi vec odavno sve poslala u rodni kraj.
Osim toga admini i modovi su isto ljudi od krvi i mesa. i ne znate koliko je ponekad tesko skrivati bijes i ljutnju (a ovdje fakat se zna nakotiti svega) da bi se na kraju krajeva djelovalo kako treba. cinjenica je da sto god mi danas rekli/napravili ja cu (a i dajem ruku u vatru za sve modove i admine koje blatite) pomoci ako je nevolja. a to je bit ovog sajta, pomoc i edukacija.
dosta je admin gledao kroz prste i pustio i reklamu i svakave rasprave makar mozda tome nije mjesto ovdje. ali pravila su pravila i ako ih netko svjesno ignorira - onda ide ban. moze nam taj korisnik biti krajnje simpatican, ali ako salatica ima pravo ignorirati upozorenja, zasto onda ne bi ja svakom novom clanu poslala za dobrodoslicu pregrst uvreda i psovki? tko ce me sprijeciti? Gdje je ta granica? mislite da je to lak posao odijeliti tko bi a tko ne bi trebao biti banan?
Cinjenica je da nitko nikad nije banan bez par upozorenja, i svi koji su se dokazali imalo "korisni" su vraceni.
Ne znam ljudi, mislim da previse vas trazi krivca, trazi tu neko istjerivanje pravde, ponasate se kao gomila koju je netko usmjerio. Mozete reci da vam je zao sto nema salatice i njenih proizvoda, no ona je odrasla zena i snaci ce se kao i svaki trgovac. a vi cete se malo potruditi oko nabavke jer vam nije sve servirano. Zbog nje su povuceni i ostali oglasi tako da nije nastetila samo direktno sebi. ali to nitko ne spominje jelda.
i catie sloboda govora je jedno, svi smo te culi - ne slazes se. ali isto tako i ja imam slobodu da ti kazem da nemas pojma o tome kako se odlucuje i zbog cega te da se mjesas bezveze bez argumenata.
a drugo je pokusavanje istjerivanja svog misljenja koje je utemeljeno cistom zeljom za protestom.