POPIS PREPORUCENIH VETERINARA na strani 1 + KOMENTARI

Zeko ima zdravstvene probleme? Upitajte i pronađite odgovore ovdje.

Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela

Re: POPIS PREPORUCENIH VETERINARA na strani 1 + KOMENTARI

PostPostao/la malisa.simba » čet vel 21, 2013 15:47 pm

sad baš čitam malo komentare i vidim da se Polić često preporučuje za kastraciju. Dobro, ima još do toga, ali imat ću ga u vidu, ukoliko je najstručniji vrlo rado ću kod njega. :)
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la terminator » čet vel 21, 2013 20:36 pm

altan je napisao/la:Trabas napisat zasto ju preporucujes tj.sta je radila zeki

Aha, sorry.
Zeko je bio na kastraciji. Znam, rutinska operacija ali zeki je još poslije i zurku napravila :)
Također je prije par godina mom mačku spasila nogu (dva veterinara prije nje su rekla da je nogu najbolje rezati jer joj nema spasa) :).
Uz to sve je ljubazna, susretljiva itd.
Zadnja izmjena: terminator; pet vel 22, 2013 8:45 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
terminator
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lori7 » čet vel 21, 2013 20:39 pm

Lori7 je napisao/la:jel zna tko veterinarku Biserku koja radi u veterinarskoj stanici Začretje? je li ona dobra barem za ove češće preglede i intervencije? kod neke prehlade ili nećeg sličnog daleko mi je ići u Zagreb :huh: jel zna neko dobrog veterinara u okolici Krapine? :hm:

post mi je zatrpan komentarima s prošle rasprave, pa da ga možete pročitat... :blush:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » čet vel 21, 2013 20:47 pm

terminator je napisao/la:
altan je napisao/la:Trabas napisat zasto ju preporucujes tj.sta je radila zeki

Aha, sorry.
Zeko je bio na kastraciji. Znam, rutinska operacija ali zekotu je još poslije i zurku napravila :)
Također je prije par godina mom mačku spasila nogu (dva veterinara prije nje su rekla da je nogu najbolje rezati jer joj nema spasa) :).
Uz to sve je ljubazna, susretljiva itd.

ne moras se ispricavat :wink: bitno je da ljudi vide ne cemu se temelji preporuka..da nije ono "bila je simpaticna i zecu super odrezala nokte" :D
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la markiza » pet vel 22, 2013 6:44 am

zeko Simba je napisao/la: ali ja im ni drvenu ovcu ne bi dala da je pregledaju.

:zeko7: :zeko7: :zeko7:

Dodje mi da upisem veterinu, oduvek sam volela zivotinje, a da ljudi koji rade sa zivotinjama ih ne vole, to mi je stvarno jako tesko zamisliti??? :lud:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bijou » pet vel 22, 2013 8:57 am

zeko Simba je napisao/la:malisa.simba ja bi po pitanju kastracije išla u vet. st. Trsat kod dr Polića

Obožavam ekipu u Njuški, predivni su i sve naj o njima, ali Polić ima više iskustava sa kunićima po pitanju kastracije i moja preporuka je do daljnjeg Polić

malisa.simba i ja potpisujem ovo. Ja sam inače fan dr. Polića i svih "guram" njemu. Moja Bijou je sterilizirana kod njega.
Bijou
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la terminator » pet vel 22, 2013 9:12 am

markiza je napisao/la:
zeko Simba je napisao/la: ali ja im ni drvenu ovcu ne bi dala da je pregledaju.

:zeko7: :zeko7: :zeko7:

Dodje mi da upisem veterinu, oduvek sam volela zivotinje, a da ljudi koji rade sa zivotinjama ih ne vole, to mi je stvarno jako tesko zamisliti??? :lud:

To ti je tak kad dosta ljudi upiše veterinu nakon neuspješnog upisa na medicinu :huh:
terminator
Kunić
Kunić

PostPostao/la markiza » pet vel 22, 2013 13:11 pm

terminator je napisao/la:
To ti je tak kad dosta ljudi upiše veterinu nakon neuspješnog upisa na medicinu :huh:

Potpisujem :iagreee:
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sub ožu 23, 2013 19:51 pm

Neznam dal je u redu sto sam ovo ovdje stavila ali eto,sa naglaskom na prvog spomenutog veterinara i ambulantu ;)...za dr. Pezu neznam kakav je sa kunicima niti sam vidjela iskustva ovdje na forumu.

http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno--jut ... -/1092599/
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ars » uto ožu 26, 2013 1:07 am

sanjita je napisao/la:Neznam dal je u redu sto sam ovo ovdje stavila ali eto,sa naglaskom na prvog spomenutog veterinara i ambulantu ;)...za dr. Pezu neznam kakav je sa kunicima niti sam vidjela iskustva ovdje na forumu.

http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno--jut ... -/1092599/

i ja sam čitala, dobri su članci :) mi imamo problema s Lolinim okom pa čak razmišljamo da odemo u Goldi na oftalmološki pregled... nije loše kombinirati veterinare, na kraju krajeva ako je netko za nešto stručnjak, za nešto drugo ne mora biti ni upućen, a kamoli stručan. bitno je samo da se veterinari ne prave nešto što nisu (što nažalost mnogi čine).
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Charlie » uto ožu 26, 2013 12:12 pm

za oftalmološki pregled preporučam prof. Pirkića na faxu (kirurgija)!
slika
Charlie
Moderator
Moderator

PostPostao/la ars » uto ožu 26, 2013 12:44 pm

Charlie je napisao/la:za oftalmološki pregled preporučam prof. Pirkića na faxu (kirurgija)!

tnx Charlie :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bubica » čet tra 04, 2013 10:59 am

ars je napisao/la:mi imamo problema s Lolinim okom pa čak razmišljamo da odemo u Goldi na oftalmološki pregled... nije loše kombinirati veterinare, na kraju krajeva ako je netko za nešto stručnjak, za nešto drugo ne mora biti ni upućen, a kamoli stručan. bitno je samo da se veterinari ne prave nešto što nisu (što nažalost mnogi čine).

Ja se najezim cim netko spomene Goldi! Doduse, moje iskustvo je od prije 10ak godina, pa se nadam da su se malo educirali od tad...
Naime, kad je moja Buba imala glistice, dr. Rakocevic iz Goldija mi je rekla da ona nikad nije cula da kunic moze to imati i da nema pojma sta bi joj dala. Onda je uzela neku knjigu i nakon malo listanja rekla da joj moze probati dati nesto sto se inace daje kravama. Onda sam je (cisto informativno) pitala kakva je kod njih procedura za sterilizaciju kunica, pa mi je sve lijepo objasnila, ali je izmedju ostalog rekla da "onda dobije sredstvo protiv povracanja".
Nakon ta dva bisera - fala NE!
Kazem, to je bilo davno, pa vjerujem da su se stvari od tad promijenile, ali ipak...
Bubica
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » čet tra 04, 2013 12:17 pm

ma oni nisu spec. za kunice, to znam, ali sam ju mislila odvesti samp na pregled oka po drugo misljenje. u Bubi nam je dijagnozu postavila dr.koja takodjer nema pojma o kunicima, ali je ocito strucnjak za oci jer su mi je Sasa i Tomislav pozvali da ju pogleda, iako smo dosli k njima (kao i uvijek, njih smo cekali). mislim da ionako necemo ici nikud zasad :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Teek » pon tra 08, 2013 8:18 am

Vidim da je doktor Gulija (Varaždin) već napisan, ali da ga i ja malo preporučim. Osim u kuniće kuži se u sve malene životinjice, a ako nekaj nezna brzo se informira. Tak da veliki + za doktora.
Teek
Kunić
Kunić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Zdravstvene rasprave

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan