Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
altan je napisao/la:Trabas napisat zasto ju preporucujes tj.sta je radila zeki
Lori7 je napisao/la:jel zna tko veterinarku Biserku koja radi u veterinarskoj stanici Začretje? je li ona dobra barem za ove češće preglede i intervencije? kod neke prehlade ili nećeg sličnog daleko mi je ići u Zagrebjel zna neko dobrog veterinara u okolici Krapine?
terminator je napisao/la:altan je napisao/la:Trabas napisat zasto ju preporucujes tj.sta je radila zeki
Aha, sorry.
Zeko je bio na kastraciji. Znam, rutinska operacija ali zekotu je još poslije i zurku napravila
Također je prije par godina mom mačku spasila nogu (dva veterinara prije nje su rekla da je nogu najbolje rezati jer joj nema spasa).
Uz to sve je ljubazna, susretljiva itd.
zeko Simba je napisao/la: ali ja im ni drvenu ovcu ne bi dala da je pregledaju.
zeko Simba je napisao/la:malisa.simba ja bi po pitanju kastracije išla u vet. st. Trsat kod dr Polića
Obožavam ekipu u Njuški, predivni su i sve naj o njima, ali Polić ima više iskustava sa kunićima po pitanju kastracije i moja preporuka je do daljnjeg Polić
markiza je napisao/la:zeko Simba je napisao/la: ali ja im ni drvenu ovcu ne bi dala da je pregledaju.
![]()
![]()
![]()
Dodje mi da upisem veterinu, oduvek sam volela zivotinje, a da ljudi koji rade sa zivotinjama ih ne vole, to mi je stvarno jako tesko zamisliti???
terminator je napisao/la:
To ti je tak kad dosta ljudi upiše veterinu nakon neuspješnog upisa na medicinu
sanjita je napisao/la:Neznam dal je u redu sto sam ovo ovdje stavila ali eto,sa naglaskom na prvog spomenutog veterinara i ambulantu ;)...za dr. Pezu neznam kakav je sa kunicima niti sam vidjela iskustva ovdje na forumu.
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno--jut ... -/1092599/
Charlie je napisao/la:za oftalmološki pregled preporučam prof. Pirkića na faxu (kirurgija)!
ars je napisao/la:mi imamo problema s Lolinim okom pa čak razmišljamo da odemo u Goldi na oftalmološki pregled... nije loše kombinirati veterinare, na kraju krajeva ako je netko za nešto stručnjak, za nešto drugo ne mora biti ni upućen, a kamoli stručan. bitno je samo da se veterinari ne prave nešto što nisu (što nažalost mnogi čine).
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.