TOLIKO PITANJAAAA

Pre nekih 15 dana smo kupili zekana, kako je u pet shopu pisalo rase teddy ... Ne znam nista posebno o toj rasi samo sam se zaljubila u bebicu koja je bila sama u kavezu... Da li neko ima iskustva sa tom rasom i da li na nesto treba da obratim posebno paznju? Ona (mozda i on jos uvek je premala da bih primetila razliku) se odmah zblizila sa svima i istog dana je naucila sama gde se vrsi nuzda tako da slobodno seta po kuci kad je neko nadgleda... Uvece je pustim da se izmori ali nece da hoda po parketu, verovatno jer joj proklizavaju nogice pa onda ni ne izlazi iz moje sobe... Stalno skace na krevet i lize me po faci dok spavam sto nije prijatno ni malo ali pretpostavljam da mi tako pokazuje da me voli pa mi je zao da je sklonim ili poguram, i spava mi skoro na faci... Problem je st nam svima iz nekog razloga jede i cupa kosu i tepih isto grize. A seno uvek ima dostupno kao i hranu kao i glodalice

Kako da je odviknemo, ja je poguram ali ona je uzasno tvrdoglava i ne pomaze to sto je sklonim ili stavim u kavez kao u kaznu, a kada lupnem po podu ona pocne da rezi pa da trci i skakuce po sobi pa se vrati da grize tepih... Meni se cini kao da ona to namerno radi kao neku vrstu igre

inace imamo i psa koji je jako dobar, i ona ga voli, njuska ga i pokusava da skoci na njega, jel treba da ih odvojeno drzim? Ne znam da li moze neku bolest ili tako nesto da joj prenese... Htela bih da je upoznam i sa cincilama moje najbolje drugarice ali cekam da prvo poraste... Rekli su mi da ima 4 meseca i da je zenka ali nisam jos uvek ubedjena

imala sam jos neka pitanja ali sam sada zaboravila...