Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
Bombica i ja je napisao/la:ja je poguram ali ona je uzasno tvrdoglava i ne pomaze to sto je sklonim ili stavim u kavez kao u kaznu, a kada lupnem po podu ona pocne da rezi pa da trci i skakuce po sobi pa se vrati da grize tepih...
Sendi je napisao/la:Bombica i ja Probaj da zekani obezbedis parce starog tepiha pa probaj da to parce stavis na mesto gde grize tepih mozda to upali.Moja malena je jedno vreme grebala i grickala meblo od kreveta i prestala je kad sam joj stavila mali jorgan za bebe i onda je grickala njega i grebala
.Kada te kunic lize ona ti pokazuje privrzenost ona smatra da si ti kunic kao i ona, moja je u stanju da me lize ceo dan i kad joj kazem ljubi me ona dodje i lize me
,ako se ona i pas dobro slazu ne vidim razlog da ih razdvajas ali ipak vodi racuna sta rade
R.R. je napisao/la:Bombica i ja je napisao/la:ja je poguram ali ona je uzasno tvrdoglava i ne pomaze to sto je sklonim ili stavim u kavez kao u kaznu, a kada lupnem po podu ona pocne da rezi pa da trci i skakuce po sobi pa se vrati da grize tepih...
Bombice, nemoj zekonju za kaznu stavljati u kavez, jer kavez treba povezati u svojoj glavi sa necim lijepim i sigurnim. Također zecevi ne razumiju najbolje koncept kazne, dovoljno je da je blago odgurnes i ponudis joj nesto drugo sto moze grickati, po mogucnosti nekakvu grancicu, dascicu ili karton. Zecevi znaju svasta progutati pa treba biti oprezan sa tapetom i krpama da ne bi doslo do zacepa. Ako ne zeli poslusati, probaj malo jače zapljeskati rukama jer taj zvuk ne vole.
Kada nauci sto moze gristi, problem ce biti rijesen pa i kada tebe nema nece pokusavati gristi ono sto ne zelis. Ako to ne bude radila zbog starha od kazen, prvom prilikom kada zakljuci da je neces kazniti jer nisi u blizini, napravit ce isto.
Bombica i ja je napisao/la:uh, dobro da sada znam... drago mi je da nije zamrzela kavez... sada imamo novi problem, grize zid i jede ga, ponekad ga samo lize. kada hocu da prestane moram da krenem ka njoj jer joj ne nista ne znaci. probala sam da joj u kavez stavim onu bananu za glodanje, neko mi je rekao da joj je to slicno kao zid, ali i dalje ponekad kada prodje ona gricne zid. meni to ne predstavlja nikakav problem ali mama ce me izbaciti iz kuce sa svim zivotinjama![]()
Hahahahah slatkis maleni. Probaj da joj das rolnu od vc papira tj poredjaj vise rolnica mozda ce hteti da ih obori pa da ih uhvati zubicima i bacasada je provalila da moze da hoda i po parketu
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.