Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

No unazad 4 godine ja ne živim u zg pa tako više ni ne dostavljam na vrata naruđbe od 1-2kg sijena već iste idu poštom!i ,iskreno kad pogledaš u kojim temama si najaktivnija na forumu lako i sama izvućeš zakljućak koliko tko pomaže po tome gdje je skupio broj postova.... 

OPET!
ja i moj debeli zec je napisao/la:za LILO: iskreno mi se neda kopati po forumu samo zato da udovoljim tvojim hirovima...nemam nista protiv tebe i pomogla si mi cak jednom ili dva puta, ali to ne znaci da cu se truditi oko tebe iz sljedecih razloga: kad se treba svadati tu si prva (dezurna svadalica s razlogom) a kad nekome treba pomoc na forumu javljas se zadnja iako sama kazes da si tu cesto...

Evo na primer procitajte ponovo postove sa prve strane, cura je iznela sto joj se desilo, i iskreno i ja bih posizila da mi se odgovaralo tako. Niko nije vikao ali nekako ton kojim se pisu postovi su u fazonu da se covek oseti napadnutim. Altan prvo od tvog posta da je ona ta koja nije trebala pustiti zeca da izadje vani, pa do sanjite koja podgreje to... Nekako svako svakome prica sta treba da radi i kada je vec napisano i odgovoreno na temu i sve se nekako dovede u sveru licnog. Ima informaciju da to nije dobro, pa ako sama odluci da hoce drugacije, njena stvar. Ako to i napise ovde, ili podeli nesto sto se desilo, zar mora nastati pridika. A moje misljenje jeste, da jeste pridika. Meni zvuci kao da jeste.

no takvi ljudi kako kaže Altanica dođu ,skuhaju kašu i nestanu! nisu to ljudi koji znaju komunicirati ,niti se kulturno ponašati ,njihov svaki post je vrijeđanje.....kad smo već kod vrijeđanja to vidim da "ja i moj debeli zec" ide savršeno! ona je svakom loncu poklopac a ono što je obečala nakraju nije ispunila....???e ,pa na takve se meni ne troši vrijeme,niti mi se odgovara na njihova pitanja,jednostavno nepostoje! 
Zec Vice je napisao/la:@ja i moj debeli zec
i ja se slažem u potpunosti s tobom i stojim iza svake tvoje riječi.
evo,meni je 14 godina i smatram da sam dovoljno zrela za drzanje kunica,pa i drugih zivotinja koje imam.sve zivotinje su sretne,nijednu ne odbacujem i spasavam dosta zivotinja i sama im trazim udomitelje,ili ih zadrzim.
e,i stavi nesto slika kad dodjete sa snijega

.slikice su ljepe ,zeko također,sjedenje u mraku na mokrom snjegu-nepotrebno!u ponedjeljak je bio na snijegu i do sad NEMA APSOLUTNO NITI JEDAN SIMPTOM nikakve bolesti...

uostalom sta se upala pluca ne dobiva od virusa ili bakterije? isto kao i prehlada? ne mozes dobiti upalu pluca jer je vani bilo hladno...vece su sanse da ces ju dobiti ako si se smrznuo vani jer ti je od hladnoce pao imunitet i onda ako dodes u kontakt sa virusom ili bakterijom organizam ce se sam teze boriti protiv toga...ali ne mozes dobiti upalu pluca od toga sto ti je bilo hladno...tako je bar kod ljudi koliko ja znam...
ista je stvar i sa onim da ne izlazis sa svjeze opranom ili neosusenom kosom van jer ces dobit upalu mozga...ili bez sala upala grla, goli bubrezi upala bubrega, gola prsa upala pluca bla bla sve su to gluposti...

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.