Napisacu moje iskustvo:Posto se moj kunic linjao jako puno kada je pocela jesen,ja sam pitala veterinara preko telefona sta da radim da ga nebi nosila u ordinaciju za dzabe,i rekla mi je da ga okupam tj pokvasim i rukom skinem dlaku pa koliko se skine.Pre toga sam procitala sve ovo,i jedno vece sam to uradila polako i nezno bilo je ,,borbe,,izmedju mene i njega prvo se opustio sam je usao u vodu mlaku pa kad sam pustila vodu na tus krenulo je sve naopako

ritao se,skakao po kadi,pa sam ga vracala i tako mokrog sam ga uvila u peskir , uplasen me je lizao i nezno sam ga mazila peskirom dok se nije polu osusio.Onda nastao veci problem kada se fen ukljucio pobegao je glavom bez obzira

jurila sam ga po sobi na kraju je sam dosao kada sam ugasila fen i tako sam ga drzala u rukama zamotanog u peskir dok se nije skroz,skroz osusio to je bilo oko 2 sata pa sam ga ubacila u kavez.Nikakav sampon mu nisam stavljala jer nisam znala koji treba a i vet.mi je rekla samo da ga pokvasim jer navodno ona kupa svoju zecicu vec godinama i kaze vremenom se navikne na vodu i nista to ne fali.Posle toga se manje linjao... Sad ne znam ne bi se usudila da ga kupam tek bez razloga jer je bio stres i za njega i za mene mislila sam da ce mi uginuti

Koristim puder za suvo kupanje kad se malo ,,usmrdi,, to je jednom u 15 dana od prilike i miran je jer zna ritual kako sta ide po redu....