Moderatori/ce: Zeko_Jurica, vini
Magnetika de la Jazz je napisao/la:I...evo Damir 2 godine živi normalno i mislim da nije tužan...mazi se stalno samnom...kud ja tu on...i igra se s mačkom...a koliko bude živio živjeti će...Boga se igrati neću...svaka čast svakom, pravo na vlastite stavove imamo
Zec Vice je napisao/la:sve to ovisi o vlasniku,da sam odluči.ne može vas nitko natrati na to,ljudi su vam samo savjetovali.jer,ako ces ti uzimati drustvo svom kunicu,a ne zelis mlade,onda bi to bio jedini nacin da sprijecis parenje.
markiza je napisao/la:A gde ja mogu tvog Damira da vidim?
Zec Vice je napisao/la:ma znam i ja sam za to i slazem se ali spominjala je da ce nabavljati drustvo pa zato govorim.
markiza je napisao/la:Zec Vice je napisao/la:ma znam i ja sam za to i slazem se ali spominjala je da ce nabavljati drustvo pa zato govorim.
Pa spominjala sam u slucaju da, ako nevalja da mi zeko bude sam, koliko sam shvatila svi su pobornici toga da mu nadjem zenu i da ce tako biti sretniji. A ja ne bih volela da mi bude sam i tuzan jer nema nikog pored sebe svoje vrste , pitanje je koliko covek moze zeki da nadoknadi to drustvo svoje vrste?
I drugo je bilo to da ako zivi moj zeko sam, iako ga muce hormoni da bi ga trebalo kastrirati tako ste svi savetovali jer u suprotnom postaje nepodnosljiv. I zato sam onda i pocela razmisljati da mu nabavim zenku iz ta dva razloga jer vecina vas upozorava na to?!
Magnetika de la Jazz je napisao/la:I ja vas sve volim i naravno da se možemo družiti, ali sam ja malo boemsko prirodni tip pa gdje god može priroda je zagovaram![]()
![]()
Epimedia je napisao/la:Svatko ima pravo na svoj stav da li će sterilizirati ili neće svoje životinje. I to što netko zagovara sterilizaciju ne znači da te se napada da ti to moraš napraviti.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.