ovo je nastavak teme
viewtopic.php?t=3749 E sada, napravila sam, tj.improvizovala neki mali kutak za bebace manji(u kakvom su bili) stavljen u veci kavez. Puuuuuuuuno sena, piljevine ususkano i zagradjeno, ulazni deo okrenut prema zidu da mama moze iz kucice izlaziti bez straha.
Stavila sam joj u vodu Optivit, dala punu zdelu VitaCraft hrane, mada nameravam da predjem na Cuni fit jer finanskiski ne mogu izdrzati to.
E sada, virila sam i videla da je puuuno jela, upravo jede seno, mada je malo kao kihala zbog njega. Dala sam joj i jabuku i malo banane.
E sada sledeca pitanja:
- buduci da je imala neku hranu (misli da je bila susena lucerka) i ne verujem da je jela raznovrsno a ni sena nije imala,
kako da joj uvodim namernice u prehranu? Znam postepeno, ali je njoj sada potrebno puno snage, pa od cega da krenem?- posto je mukica veoma laka (iako ovako ne deluje jer je sva pufnasta), i sta je sve prezivela, da
li da joj preventive radi, za koji dan kada se malo oslobodi dam neku vitaminsku pikicu?-
nemam uslova da je nesterilisanu drzim slobodnu, tj. mozda kasnije , za koji dan,kada bebe ojacaju, sa Krckom, ali neznam kako to da izvedem sto se upoznavanja tice u ovoj situaciji kada ne postoji neutralna teritorija u stanu, pa ni na terasi.
Da li ce biti problem to nepustanje, jer je ona ionako zivela u tri puta manjem prostoru nego sada? - Sokirana sam sa bebicama, iscitacu sve ovde, ali ipak je ovo neobicna situacija.
Bebe su zaposleni dirali golim rukama svakodnevno, cak nam je to jedan decko i licno demonstrirao, jer su im cistili svaki dan. Navikli su na diranje, ali bi ih ja rado ostavila tako.
da li je moguce da im ne cistim svaki dan da ih ne bi pomerala iz njihovog kutka ili to nema veze?
Ljudi mozak mi je blokirao, i tak sada kada sam ih dovela kuci shvatila sam koju sam obavezu preuzela. Bice gusto.
Strah me da ona bude dobro jer je mlada vidi se. A bebice su malo zgoljave, imaju maaaaali trbuscic ali mi deluju zgoljavo.