Mačkama čupaju nokte i ostaju žive i zdrave...no je li to u redu i humano?
Naravno da je, jer inače uništavaju namještaj, tepihe i sl...
Uh, iz ovoga bih mogla pravu raspravu razviti.Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
Uh, iz ovoga bih mogla pravu raspravu razviti.

..ali ja sam te strafte s ponosom nosala..

...to je kao da i vama netko odreže tamo gdje je meso...ako su noktići tamniji onda se lijepo ispod stavi baterija i problem riješen
ja sam Damiru rezala nokte prvi puta s nekih 5 mjeseci i sada nedavno sa 8 mj jer mu ne mogu toliko istupiti rašpicom i iskreno to ga više nervira nego samo rezanje...noktici bi se kunićima trebali rezati jer ih oni u prirodi sami istupljuju a u stanu...da ne pričam o kavezu...nemaju mogućnost samostalno obaviti nužno...najveći problem je onaj noktić na zadnjim šapicama koji se zna skroz savinuti pa se zabosti u meso...zato je moja preporuka rezati ali zbilja nema potrebe često 

hahahahahahaha a što ne volirezat nokteeeeee, ali poslje uvijekbude happy ;)

no, buduci da je prilicno zivahan, mislim da bi bilo bolje da to 1.put obavi netko strucniji od mene, pa sam mislila ici vetu da ih on sredi. medutim, zeko bas i ne obozava da mu se diraju sapice (pogotovo ne straznje), nisam sigurna ni kak ce to vet izvesti. jedan je rekao da bi ga stavio malo pod narkozu?!?
nije li to malo prekrajnja opcija samo za rezanje noktica? i po tome bi morao pod narkozu onda svaki put samo za nokte??
, htjela sam provjeriti dal je netko imao slicnu situaciju?

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.