Postao/la žutaš šapica » uto svi 07, 2013 12:01 pm
možda pomogne, možda ne, nama je došao navodno agresivan trogodišnjak, napadao je šapicama, i grizao... e sad, on je bio tri godine zanemarivan, sipali su mu hranu u kavez, kroz rešetke, i dan danas kada čuje zvuk suhe hrane, počne režati... ja ga prvo nisam dirala tjedan dana, mislim, osim da ga malo pridržim dok mu spustim klopicu u zdjelici... nakon tjedan dana sam mu počela nudit hranu iz ruke, i pričati mu, sada, kad me čuje, trči zamnom i reklo bi se da je društven... ali stare vlasnike kada čuje, postaje demon, i opet grize, napada- zaključujem- zvuk njihov ga vjerojatno iritira, obzirom da je bio izložen galami i neživotu, kraj njih je on zeko kojeg ne prepoznajem... doduše, svaki put kad ih ugrize, meni pobjegne osmjeh.. nas ne grize, kod nas on njuška, ljubi, liže nam ruke, ne voli se nositi, voli da ga se čoha... ali, mislim da je pomoglo puno što sam mu u prvih tjedan dana dok sam mu spuštala zdjelicu- čohala glavicu... nekako mislim da ga to jako smiruje... držim fige da se zekan smiri, apsolutno podržavam kastraciju, i javi kakva je situacija. :-D