wildflower je napisao/la:Zar nema ni neki hodnikić u kojem bi mogli biti?
Ah da, to su te "dobre" navike koje pokupe jedni od drugih

Moj Ozzy je znao prije čitav sadržaj izbacit iz wca, al kako mu je došla ta ideja tako je i ošla.
Oni inače vole kopat i peglat a znaju kopat i kad su nezadovoljni. Vjerojatno im ne paše jer su zatvoreni.
Da vas utješim moji su stalno al stalno vani, skupa s njima je i činčila koja je glavni hahar. I znaju dosta po noći uljetavat nama u krevet al srećom nama to ne smeta, navikli smo se na nepodopštine. No često znaju i spavat cijelu noć, pa ih pred jutro šine žuta minuta

Naviknut će se nakon nekog vremena da su noću zatvoreni. A za sada se i vu morate naviknuti na kopanje

e kad bi ova moja tako, samo odjednom prestala s tim.. al se bojim da se to neće desit. i ona izbaci cijeli sadržaj wc-a van.. bude takav kaos u kavezu da je to prestrašno.
oduvijek su bili zatvoreni noću tako da tu nije bilo neke promjene. zapravo je ona donijela te neke "nove" loše navike, premda u početku nije kopala po wc-u. voljela bi da ju mogu nekako preusmjerit na nešto drugo.
R.R. je napisao/la:a da im pokusas staviti nesto drugo za demoliranje u kavez, recimo kartonsku kutiju sa 2-3 otvora i napunis je rolama papira, piljevinom, sijenom, krpama?
da li spavaju puno tokom dana?
sve što je takvog tipa bilo u kavezu je uništeno (to nije problem), ali i pojedeno tako da im takvo nešto ne smijem staviti jer ih samo vidim kako žvaču pa se bojim da ne bi dobili začep.
ali preko dana puno spavaju, to je istina, i onda noću polude. ne bi bio problem to kopanje samo da to ne radi u wc-u jer ujutro je sve toliko prljavo i neuredno da je to strašno.