I moj je isto malo zlato....ništa šta netreba on niti ne pokušava....to je valjda ova nova, pristojna generacija

[/quote]
.... blago tebi, zbilja sam ti zavidna, i ja sam do prije 10 dana bila uvjerena da je Tupkica mali anđeličić a sad sam sve više uvjerena da je vragu iz torbe ispala... luuuudaaaa saaaam...

po treći put u tjedan dana sam stavila prati deke i plahte jer ih je sve zapišala...
uglavnom do nedavno je bila skroz uredna, piškila i kakila samo u gajbici a sad čim osjeti mekano pod nogama odmah ispiša tolke količine da ne znam kud to sve stane! kauč mi je od svakodnevnog ribanja totalno izblijedio, plahte na krevetu mijenjam svaki dan itd. prije sam joj dopuštala da ide i na kauč i na krevet jer je bila uredna (stavljam na njih od početka neke presvlake al od toga sada niškoristi, sve promoči) ali sad ju svaki puta kad skoči gore potjeram dolje, no čim ja okrenem leđa evo nje hop gore i potoci počnu teći...
ima 3mj tako da pretpostavljam da je to pubertet, ja sam očekivala da će grist tepih i slično, ali ništa od toga ne radi nego samo zapišava. mislila sam da to samo dečkići rade
uglavnom, šta da ja radim s njom? kako da ju naučim da ponovo piša u wc?? i šta da radim da shvati da ne smije na kauč i krevet?znam da sam sama kriva jer sam joj to prvo dopuštala a sad bi ju preodgojila ali ne mogu više po cijele dane ribat, sve mi je uništeno!