Kad sam ju kupovao morao sam ić u Slavonski Brod, koji je 30-tak kilometara dalje od mene, tamo sam i kavez kupio i sve. Kavez je prilično velik ovakav samo bez ičeg unutra, samo posteljica, hrana, voda i sijeno http://www.pet-centar.hr/BinaryLibrary/ ... 00_300.jpg
Eh sad, pošto želim zeki sve najbolje, tražio sam nekakve igrače, pa sam našao onaj dispenzer, ali to ima samo u Zagrebu, koji mi je još dalje

Imate kakve prijedloge za igračke? Dao sam joj tenisku lopticu, nije baš zainteresirana pretjerano za njom, malo ispočetka no sada ništa..
Zeko mi dosta vremena provodi u kući jer do podne sam u školi, po podne imam treninge i utakmice, a roditelji kada ju izvade van nemogu je vratiti unutra jer se rita, zato ima velik kavez.
Od nekakvih "poslastica" joj dajem jabuku, mrkvicu i kruh (mrkvicu baš i ne voli ali mora jest malo hehe), u ovom našem tkz. pet shopu nemaju poslastica niti ičeg

Trebam prijedloge za nekakvu "homemade" ili nešto što se može kupiti u trgovinama tipa kaufland, igračkicu za zeku.
Što da joj dajem od hrane, a da ne moram ić negdje daleko po to. Ima nekakvu hranu, sijena uvijek puno, svježu vodu, čist kavez (iako ne voli kad joj čistim
.gif)
I ako imate prijedloga kako napraviti nekakav tunelčić, zeko ima puno mjesta za trčanje ali ne baš i za one ogromne kaveze i tunele..
Hvala, zeko Vinnie.