Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
sanjita je napisao/la:Nemojte se ljutiti ali samo jedno pitanje prije svega,zasto uzimate kunica ako ne moze biti sa vama,blizu vas i drzat cete ga na terasi ulaza u zgradu? ako se pokenja po kuci,oni imaju kuglice male,to se u sekundi skupi sa metlicom. Mozda bolje da razmislite jos jednom o svemu ako ce zivotinja uglavnom biti sama i splasena u gajbi. Osim toga ako prolazi puno ljudi onuda to ce ga dodatno stresirati. To su drustvena bica,njima prvenstveno treba covjek! drustvo,da nisu sami u nekom kutku zbog eventualnih par kuglica po tepihu.
Paklenko je napisao/la:sanjita je napisao/la:Nemojte se ljutiti ali samo jedno pitanje prije svega,zasto uzimate kunica ako ne moze biti sa vama,blizu vas i drzat cete ga na terasi ulaza u zgradu? ako se pokenja po kuci,oni imaju kuglice male,to se u sekundi skupi sa metlicom. Mozda bolje da razmislite jos jednom o svemu ako ce zivotinja uglavnom biti sama i splasena u gajbi. Osim toga ako prolazi puno ljudi onuda to ce ga dodatno stresirati. To su drustvena bica,njima prvenstveno treba covjek! drustvo,da nisu sami u nekom kutku zbog eventualnih par kuglica po tepihu.
Stalno cu ja bit kraj njega, tj vecinu dana. Igrat se s njim i to. Preko noci ce bit stalno u kavezu, a preko dana cu ga pustat na toj terasi koja je poprilicno velika i odmah je vrata do vrata do mog stana. Na vrhu zgrade je, stoga tu nitko ne dolazi osim mene, i jos dvoje troje susjeda koji stavljaju ponekad robu susit. Imam tu jos 2 male susjede od 5 i 7 godina i one ce se takodjer stalno s njim igrat. Nece on bit napusten. Dok malo uvjerim i razuvjerim mater, bit ce on i u stanu, ne brinite!
Paklenko je napisao/la:Hvala vam svima. Stvarno jos ne znam koliko je star, ono sam bubnuo otprilike. Sutra cu ga dobiti i napisati kakav je, koliko je star i slikati vam ga.
Takodjer cu mu sutra odmah pripremit kavez, kupit mu taj mix suhog voca, nabavit mu sijena puno i sve srediti. E samo jedno pitanje..jel WC mora biti u kavezu ili izvan?
I koliko mu otprilike trebam dnevno davati sijena, a koliko suhog voca? Zaokruzite mi na neke brojke jer kad mi kazete sto vise ovog sto manje onog ja ne znam koliko otprilike. I jel ima jos nesto vazno sto mi niste spomenuli mozda?
I da, probat cu nagovorit mamu da ga nakon par dana ili tjedana pocnemo drzati u stanu. Naviknut ce se i ona. Ja cu ga svako malo dovodit u stan pa cemo vidjet.
Paklenko je napisao/la:Well, naucio sam dosta.
Zeko mi je star oko 2.5-3 mjeseca, nije patuljasti nego onaj normalni. Sutra ujutro ga dobivam. Dakle, sutra idem takodjer nabavit sijena ujutro prije nego ga dobijem, kavez, a veceras idem kupit hrane (pelete? [koji bi se trebali sastojat od oko 25% vlakana i 16-22% proteina posto ce mi biti na balkonu u stanu)
Gledao sam u pet shopu hranu od Versele Laga, nema. Ima samo neka vitalarge tako nesto, pelete i jos neka ne znam koja marka ali uglavnom tamnoplavo-ljubicasto-bijela je kesica. Sad ne znam dal da uzmem to ili pelete ili oboje pa da mu dajem svega po malo?
Takoder moram uzet drvene pelete za WC veceras/ujutro.
Jel sam u pravu za sve sto sam rekao ili negdje grijesim?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.