Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
moj mali Loki piški pod sebe, obzirom da se ne kreće. ima li tko iskustva sa dječjim pelenama, jer se preko noći sav "usafta", a inače dobre kuglice se razmoče i zaljepe, pa ga svaki dan peruckam da ne dobije ojedine, da ga ne "sredi" koja muha, i da čovjek bude čist i ugodno se osjeća, kad je već bolestan
. razmišljala sam da ispod njega stavim pelenu koja upija, da bar ne leži u mokrom cijelu noć. po danu je već lakše, jer mu češće mijenjam stelju. 

kupila podloške za inkontinenciju. komad dođe 3 kn, ja razrežem na 3 kom. skupo, ali je zadovoljavajuće. 

ritao se,skakao po kadi,pa sam ga vracala i tako mokrog sam ga uvila u peskir , uplasen me je lizao i nezno sam ga mazila peskirom dok se nije polu osusio.Onda nastao veci problem kada se fen ukljucio pobegao je glavom bez obzira
jurila sam ga po sobi na kraju je sam dosao kada sam ugasila fen i tako sam ga drzala u rukama zamotanog u peskir dok se nije skroz,skroz osusio to je bilo oko 2 sata pa sam ga ubacila u kavez.Nikakav sampon mu nisam stavljala jer nisam znala koji treba a i vet.mi je rekla samo da ga pokvasim jer navodno ona kupa svoju zecicu vec godinama i kaze vremenom se navikne na vodu i nista to ne fali.Posle toga se manje linjao... Sad ne znam ne bi se usudila da ga kupam tek bez razloga jer je bio stres i za njega i za mene mislila sam da ce mi uginuti
Koristim puder za suvo kupanje kad se malo ,,usmrdi,, to je jednom u 15 dana od prilike i miran je jer zna ritual kako sta ide po redu....

...visis na forumu 24h i opet pravis greske iako ti se ukazuje na njih..nije ni cudno da ti zeko kise i da je mrzovoljan 

.Ostalo necu da komentarisem,jer ce biti off topic.Ocito svako ima neko drugo misljenje od koga god da cujem, ima neku drugu pricu.Hvala u svakom slucaju.

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.