Zanima me koliko je vašim zvekanima trebalo da vam dopuste da ih mazite? Ili bar dirate...
Csilla je kod mene 8 dana i shvaćam da to nije tako puno. Ali čudi me to šta je iznimno opuštena u mojoj sobi, pa čak i u mojoj blizini. Stalno nešta istražuje, skakuće, trčkara, čak i zecopleše. Kad spava potpuno je opuštena i onak se baca na bok kad ide leći. Znači da se vjerojatno osjeća sigurno. Ali čim krenem rukom prema njoj trzne se i preplašeno pobjegne koliko ju noge nose.
.gif)
Još posebno pazim kak pružam ruku, da se ne osjeća kao plijen, idem lagano prema njenoj njuškici... Ali ništa. Jedino ju uspijem malkoc podragat dok jede. Obožava Cuni Junior (zgurala bi mi se u ruku kad vidi da joj stavljam hranu u posudicu) i tad mi gura ruku s njuškom da se maknem da može jesti, pa ja iskoristim priliku. A ni to ne uspijem svaki put, a i kad uspijem vidi se da dura, da joj nije lijepo. Ipak i dalje to radim da stekne tu neku naviku, da shvati da joj neću ništa. Isto tako, kad sjedim ili ležim na podu redovito me dođe pošnjofkati, ali čim se ja malkoc pomaknem pobjegne glavom bez obzira.
Mislite da je jedna od onih koji se nikad nedaju dirati?