Evo ovako, malo sam joj opipao stomak i ne osećam da je tvrd, mekan je, nisam mogao lepo ceo da ispipam jer hoće da se otima a neću puno da je stresiram dok se još malo ne navikne na novi prostor...sinoć i jutros je malo cvilkala, ali ne cvili znali sve vreme nego ponekad, nekad u ritmu a nekad kao da priča nešto
Kuglice joj izgleda nemaju dlaku, rasturio sam par komada i nalazim samo travu. Ne znam da li se te dlake lako primete i da li su u svakoj kuglici?
U principu ne pokazuje neke velike promene u ponašanju, malo je aktivna i umiva se, malo izađe da prošeta, malo sedi kao sfinga, malo leži na boku pružena i tako u krug...u kućicu uglavnom ne ulazi već sedi na njoj, što valjda znači da je opuštena i oseća se sigurno.
Jedino što primećujem je da joj nosić ne radi 100 na sat već maltene uopšte i ne radi i kad leži kao da joj se glava ljulja tj pomera u ritmu disanja. Oči su joj čiste, uši čiste i nisu vruće, unutra su roze u dubini kanala.
Ma nešto mislim da njoj i nije ništa već je slabije aktivna zbog zime i depresije jer je bila sama na placu, zato sam je i doneo kući, imam utisak da ni ne jede dok se ja ne krećem po stanu, sedi i gleda me i čeka
Videću još dan dva pa ću je odneti kod veterinara ako nešto ne deluje ok, svakako mi veterinar mora pomoći da joj posečem nokte, predugački su i blago uvijeni
Sada je na dijeti, hleba joj dajem maksimum pola parčeta dnevno, da ne bi naglo menjao navike, sena tj suve trave ima dosta, vode, i pola čaše peleta. Doneo sam joj grančicu jabuke ali nije oduševljena.