uglavnom, počela sam malo pretraživat po forumu pa saznala puno korisnih informacija. Koliko sam uspjela sama pretražit i shvatit, mislim da je žensko i zove se Mia

sad, imam par pitanja.
Razmišljam o tome treba li ju vodit kod veterinara da vidi je li sve u redu s njom, da mi kaze starost, spol i vrstu ili mislite da to nije potrebno?
Šta se prehrane tiče, većinom jede sijeno, ali ju i hranim vocem i povrcem, s tim da uglavnom jede salatu običnu koju najviše voli. probala sam joj davat i mrkvu i celer i blitvu i rukolu, čak i pomidor ali salata joj je ipak najdraža. neznam je li joj to dovoljno ili da pokušam ubacit još koju namirnicu u prehranu.
u kavezu na dnu sam joj stavila malo sijena i drvene brikete a u "kakalicu" samo brikete iako se još uvijek nije naučila kako ju upotrebljavat, a problem je i u tome što me znala već par puta obilježit kad mi je bila u krilu ili se šetkala po meni. sad zanima me da li je ok što ima sijena na dnu u kavezu i kako da ju naučim da se piški na posebno mjesto za to a ne po meni uglavnom.

hvala svima na pomoći