u pet shopu mi nisu rekli puno, ni koja je vrsta, ni kojeg je spola ni koliko je star.uglavnom, počela sam malo pretraživat po forumu pa saznala puno korisnih informacija. Koliko sam uspjela sama pretražit i shvatit, mislim da je žensko i zove se Mia

sad, imam par pitanja.
Razmišljam o tome treba li ju vodit kod veterinara da vidi je li sve u redu s njom, da mi kaze starost, spol i vrstu ili mislite da to nije potrebno?
Šta se prehrane tiče, većinom jede sijeno, ali ju i hranim vocem i povrcem, s tim da uglavnom jede salatu običnu koju najviše voli. probala sam joj davat i mrkvu i celer i blitvu i rukolu, čak i pomidor ali salata joj je ipak najdraža. neznam je li joj to dovoljno ili da pokušam ubacit još koju namirnicu u prehranu.
u kavezu na dnu sam joj stavila malo sijena i drvene brikete a u "kakalicu" samo brikete iako se još uvijek nije naučila kako ju upotrebljavat, a problem je i u tome što me znala već par puta obilježit kad mi je bila u krilu ili se šetkala po meni. sad zanima me da li je ok što ima sijena na dnu u kavezu i kako da ju naučim da se piški na posebno mjesto za to a ne po meni uglavnom.
hvala svima na pomoći

) tako uglavnom jedva čeka da se vratim s posla da joj dam za jesti. sad, nisam baš sigurna koliko može jest, pa ne pretjerujem, ali ako mi netko može otprilike reć koliko da joj dajem toga i koliko puta dnevno, bila bih jako zahvalna.

Do 6 mjeseci može jest koliko želi, možeš joj dat 2 puta na dan. Samo pazi da jede sjeno i dalje, jer moj kad ima hrane ne želi čut za sijeno. Mislim da nema više od 3-3.5 mjeseca, ali to će ti reć netko iskusniji.