Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
altan je napisao/la:ja bih ga ostavila u tom ogradenom prostoru..da ga mozes nadgledat..ne mora mirovat..ali svakako mora pojest neke normalne obroke..critical care vjerujem nije problem poslat..
ars je napisao/la:Ima što novo danas? Kako je zeko?
altan je napisao/la:samo ga nemoj pretrpavat..ovo svaka 2 sata mi se cini ipak previse..vise ga nutkaj necim zelenim i slicno..da jede sto vise sam..
ars je napisao/la:Ja se neću petljat u prisilno hranjenje jer na sreću s tim nemam iskustva, ali me zanima što točno znači to da ti sad opet tu ranu moraš čistiti svakih 2 sata? čistiti od čega? Ako je kapsula vani, onda ne bi smjelo biti gnoja više..
iwona je napisao/la:ars je napisao/la:Ja se neću petljat u prisilno hranjenje jer na sreću s tim nemam iskustva, ali me zanima što točno znači to da ti sad opet tu ranu moraš čistiti svakih 2 sata? čistiti od čega? Ako je kapsula vani, onda ne bi smjelo biti gnoja više..
neznam,nekuzim se u to,ali tako mi je receno,to se samo ispire,zasto neznam..ali posto je njemu to bilo do nosica,to se sve skupa cisti,i kazem zbog okica jer suze,veterinar kaze da je sve to bilo povezano
ars je napisao/la:iwona je napisao/la:ars je napisao/la:Ja se neću petljat u prisilno hranjenje jer na sreću s tim nemam iskustva, ali me zanima što točno znači to da ti sad opet tu ranu moraš čistiti svakih 2 sata? čistiti od čega? Ako je kapsula vani, onda ne bi smjelo biti gnoja više..
neznam,nekuzim se u to,ali tako mi je receno,to se samo ispire,zasto neznam..ali posto je njemu to bilo do nosica,to se sve skupa cisti,i kazem zbog okica jer suze,veterinar kaze da je sve to bilo povezano
kužim da je povezano, to je normalno.. kako izgleda to što ispireš? jel gnoj ili nešto drugo?
iwona je napisao/la:altan je napisao/la:samo ga nemoj pretrpavat..ovo svaka 2 sata mi se cini ipak previse..vise ga nutkaj necim zelenim i slicno..da jede sto vise sam..
bojim se da je to sto on pojede premalo,on uzme,ali jako malo i to jede samo voce(evo danas je pojeo dva kolutica banane,3 kriske sitno izrezane jabuke i 2 kriske isto sitno izrezane kruske)vjerovatno zato sto je mekano..neznam..sta mislis svakih koliko sati da ga hranim i koliko ml hrane mu je uz ovo dovoljno??
altan je napisao/la:iwona je napisao/la:altan je napisao/la:samo ga nemoj pretrpavat..ovo svaka 2 sata mi se cini ipak previse..vise ga nutkaj necim zelenim i slicno..da jede sto vise sam..
bojim se da je to sto on pojede premalo,on uzme,ali jako malo i to jede samo voce(evo danas je pojeo dva kolutica banane,3 kriske sitno izrezane jabuke i 2 kriske isto sitno izrezane kruske)vjerovatno zato sto je mekano..neznam..sta mislis svakih koliko sati da ga hranim i koliko ml hrane mu je uz ovo dovoljno??
evo tu u letku http://zecovi.net/LETAK%20-%20ZACEP%20-%20ZECOVI.pdf pise o critical careu kako i koliko..pa mozda da te neke kolicne primjenis? kad je to sve dosta individualno..a sta od povrca nista nece? neko lisce, ribano neko povrce..kod nas ima u lidlu i u billi mrkva s liscem recimo..ne znam sta inace jede od povrca?..ali mislim da samo voce jest nije neka sreca buduci da ono sadrzi dosta secera, a i nisam sigurna koliko mu je to hranjivo..
iwona je napisao/la:ars je napisao/la:Ja se neću petljat u prisilno hranjenje jer na sreću s tim nemam iskustva, ali me zanima što točno znači to da ti sad opet tu ranu moraš čistiti svakih 2 sata? čistiti od čega? Ako je kapsula vani, onda ne bi smjelo biti gnoja više..
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.