Pozivaju se zainteresovani iz Srbije...

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

PostPostao/la Klio » sri svi 27, 2009 14:45 pm

Iskreno, dHarma i meni je ova recenica delovala oporo, i da ne poznajem Dinu i da neznam koliko je draga i divna devojka, i ja bih ovako reagovala...
Ovako pokusala sam da shvatim sta je napisala, i znam da nije mislila nista lose, ali u ovakvim temama valja voditi racuna o svakoj reci koja se napise...
Jer ipak, ovo je forum, i ljudi se uglavnom ne poznaju van njega.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Bibi » sri svi 27, 2009 14:46 pm

Samo treba neko da zavrsi sa jednim postom vezanim za temu, npr koji je zakljucak i to je to, Poopy je pokusala, ali sam ja zabrljala sa zakasnelim postom... :lud:
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sri svi 27, 2009 14:49 pm

Mogu ja da pokusam, kao nezvanicna predsednica podruznice u Beogradu (imenovana od same predsednice) :D :D :D ;D ;D (ala zvuci kao da sam u skupstini)..

Dakle novi sajt nam nije potreban, radicemo i mi na razvoju ovog postojeceg u domenu onog sto se tice Srbije, i dalje se voleti i pomagati ZAJEDNO, a sto se tice Udruge - CURE, DOKLE VISE DA VAS PROGANJAM DA SE UCLANITE!!!! ;D ;D ;D :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » sri svi 27, 2009 14:52 pm

Klio je napisao/la:Mogu ja da pokusam, kao nezvanicna predsednica podruznice u Beogradu (imenovana od same predsednice) :D :D :D ;D ;D (ala zvuci kao da sam u skupstini)..

Dakle novi sajt nam nije potreban, radicemo i mi na razvoju ovog postojeceg u domenu onog sto se tice Srbije, i dalje se voleti i pomagati ZAJEDNO, a sto se tice Udruge - CURE, DOKLE VISE DA VAS PROGANJAM DA SE UCLANITE!!!! ;D ;D ;D :D

EEE ne moras vise ;D ja saljem prijavu cim skontam kako (unajmicu Klio za to) :P ja sam malo smotana i ko zna gde bih ja poslala :wub:

Drugarice Klio ja se slazem da vi budete predsednica skupstine nase.. :wub:
kako zvuci zvanicno ;D

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la jolanda » sri svi 27, 2009 14:54 pm

a ko ce da bude podpredsednica?
hahahah.
uchlanicu se kad ti dodjem u goste ;D
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » sri svi 27, 2009 14:54 pm

post sam samo kopirala,nisam čovjek koji izvlaći iz konteksta!klio,imaš moju podršku!Prvo ih natjeraj da se učlane u udrugu!
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la Klio » sri svi 27, 2009 14:59 pm

jolanda je napisao/la:a ko ce da bude podpredsednica?
hahahah.
uchlanicu se kad ti dodjem u goste ;D

Mozda bude "pdpredsednik" (musko) :D :wink:

Pa ovako, ko se prvi od danas uclani, taj je podpresednik ( ;D ;D ;D ;D ;D, ). Salim se narano!
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekili » sri svi 27, 2009 15:00 pm

pa da onda dam i ja svoje misljenje :D ako ides radit sajt i forum na gotovom identicnom jeziku ne mozes traziti od drugog site i foruma preuzimanje materijala (ja sam to tako shvatila) jer onda ovaj prvi sajt i forum gube smisao. smisao je taj da je site nastajao dugih osam godina i da se stalno nadopunjuje i mijenja - svi mi koji smo ga stvarali smo utukli jako puno svog osobnog vremena u njega. za udrugu je vazna bilo kakva promocija i sirenje, donatori su takoder vazni pogotovo u ova teska vremena (ajme kako zvucim) jer se gotovo sva lova potrosila na zeco kucu, a svi znamo da je tu ulaganje nonstop potrebno. no mislim da ce se udruga i tu snaci :) kao sto vec negdje rekoh prije svatko tko podrzava rad zecovi.net, udruge zecovi, tko voli kunice i zeli o njima uciti od site i foruma ce uvijek imati podrsku. ovdje, kao i na site-u stoji besplatna "reklama" za nekoliko desetaka veterinara, a samo nekoliko njih podrzava nas rad (sjetimo se dr zivicnjak :blink:) zato kaj je to u interesu novih clanova foruma (stari clanovi vec odavno znaju gdje se za kaj ide).

ove insinuacije o podjelama na forumu su totalna glupost, jer dok je kunica i pive ;DD kod zecova je veselje ;D

tako da, sto se tice zajednickog rada, mi smo za, mi volimo raditi ;D i volimo se druziti, udruzivati..i tak :D

evo, bilo bi idealno kada bi vas nekoliko prevelo site na srpski (ako ima potrebe, ja sam naime misljenja da nema, no ne znam procjeniti koliko ljudi tamo znaju hrvatski jel)..i to je pocetak..mi smo u fazi prevodenja site na engleski - bunny for dummy - zekopeko i najbolje ideje u igri ;D

kako bi se site zvao na srpskom? ;)
Zadnja izmjena: zekili; sri svi 27, 2009 15:02 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la Bibi » sri svi 27, 2009 15:01 pm

Ja samo jos da dobijem racun u banci!!! :D Nisam htela da budem nikome na grbaci.. i nemam bas nekih dobrih drugara sa karticama :sad: Trebalo bi od sledceg meseca sve da se resi.
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » sri svi 27, 2009 15:08 pm

zekili je napisao/la:evo, bilo bi idealno kada bi vas nekoliko prevelo site na srpski (ako ima potrebe, ja sam naime misljenja da nema, no ne znam procjeniti koliko ljudi tamo znaju hrvatski jel)..i to je pocetak..mi smo u fazi prevodenja site na engleski - bunny for dummy - zekopeko i najbolje ideje u igri ;D

E sad me i ti iznarvira... Kakav prevod?!!! :D Ajde da treba da se stampa nesto, ali forum je ziva rec, i to je...uh!
Nemojte me nervirati vise :D :D :D :D

Ostaje sve kako je, a mi manjina koja smo dosli i hocemo sada odmah neka "prava"udariti, prvo da ovde uradimo sto i kako treba...
KO hoce da razume, razumece, kao i mi... Ko ne, ima nas dovoljno da mu "prevedemo".
Ispada da hocemo da se kitimo tudjim perjem u mesto da saradjujemo...

Uzgrad, Zecovi je super!!! Na srpskom to ima neki smisao kao neko tepanje i izvrtanje padeza i bas je cool! Od samog starta mi je jaaaako simpaticno.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » sri svi 27, 2009 15:10 pm

Bibi je napisao/la:Ja samo jos da dobijem racun u banci!!! :D Nisam htela da budem nikome na grbaci.. i nemam bas nekih dobrih drugara sa karticama :sad: Trebalo bi od sledceg meseca sve da se resi.

Bibi, novce uvek mozes dati meni, ja uvek imam nacina da posaljem za Zagreb (kao i Lindu juce, to kada su preziveli, novac je sada pesma :D :D ).
Neces mi biti na grbaci i nije uopste problem, ukoliko zelis tako, naravno.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekili » sri svi 27, 2009 15:13 pm

nerviranje je moja misija ;P :D

pa naravno da nema smisla..to su dva gotovo identicna jezika..rade neku zecokucu planirajte ;)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la dHarma » sri svi 27, 2009 15:16 pm

Klio je napisao/la:
zekili je napisao/la:evo, bilo bi idealno kada bi vas nekoliko prevelo site na srpski (ako ima potrebe, ja sam naime misljenja da nema, no ne znam procjeniti koliko ljudi tamo znaju hrvatski jel)..i to je pocetak..mi smo u fazi prevodenja site na engleski - bunny for dummy - zekopeko i najbolje ideje u igri ;D

E sad me i ti iznarvira... Kakav prevod?!!! :D Ajde da treba da se stampa nesto, ali forum je ziva rec, i to je...uh!
Nemojte me nervirati vise :D :D :D :D

Ostaje sve kako je, a mi manjina koja smo dosli i hocemo sada odmah neka "prava"udariti, prvo da ovde uradimo sto i kako treba...
KO hoce da razume, razumece, kao i mi... Ko ne, ima nas dovoljno da mu "prevedemo".
Ispada da hocemo da se kitimo tudjim perjem u mesto da saradjujemo...

Uzgrad, Zecovi je super!!! Na srpskom to ima neki smisao kao neko tepanje i izvrtanje padeza i bas je cool! Od samog starta mi je jaaaako simpaticno.

Slazem se sa Klio...
I mislim da je pametno da prestanemo sa diskusijom o tome da li nam treba novi sajt i forum kad se ocigledno vecina slaze da nam to ne treba..
Nego da se konacno svi mi odavde uclanimo u udrugu (ukljucujuci i mene
;D ) i da pocnemo da edukujemo vise ove ljude ;D

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Zeko_Jurica » sri svi 27, 2009 22:58 pm

ajmo opet bit malo konstruktivni :wink:

Moje mišljenje i prijedlog:

Članom Udruge "Zecovi" može postati svatko neovisno o mjestu boravka i državljanstvu. Znači svi se možete učlaniti u već postojeću Udrugu. Mislim da vam je za početak nepotrebno osnivanje udruge u Srbiji koja bi se onda udružila sa Zecovima. Za to bi morali proučiti vaše zakone i obaviti X drugih formalnosti, što iziskuje dosta vremena.

Sajt s već gotovim informacijama i forum imate ovdje. Preporuke za veterinare iz Srbije postoje na forumu i mogu se nadopuniti ili promijeniti.

Za početak najbolje da organizirate kod vas neku apoteku, vas par razmjenite brojeve telefona i kad je neka panika da si možete međusobno pomoći sa materijalom kojim raspolažete.

Skripta je dobra ideja, a sve letke koje mi složimo možete dobiti na prevođenje. Trebate se onda dogovoriti gdje je korisno te letke distribuirati i podjelit zadatke tko ih gdje nosi (dućani/veterinari).

Razgovarajte međusobno o vašim iskustvima s veterinarima i napravite si neku listu veterinara koji imaju volje, vremena i želje naučiti još i o kunićima. Ako nađete par takvih, skupite novce i poklonite im stručnu literaturu za liječenje kunića (preduvijet je da znaju engleski ili njemački, jer na našim materinjim jezicima nema nikakve literature).

Evo, možda ovo gore ne zvuči puno, ali kad se uhvatite toga vidjet ćete da je to već dosta posla. Kako to budete radili, dobivat ćete i povratne informacije, pa ćete na osnovu njih onda razmišljati kako dalje. Mislim da ćete ovim sitnijim koracima vrijeme puno efikasnije iskoristiti, nego da sad pokušavate s jednim velikim korakom - poseban sajt, forum, udruga - gdje bi za početak morali uložiti puno vremena bez vidljivih rezultata.
Zeko_Jurica
Moderator
Moderator

PostPostao/la musemarina » čet svi 28, 2009 6:17 am

Zeko Jurice imas bas dobre predloge i jako razumne koje si izveo iz konteksta cele priče.
Nisam znala da možemo svi da se učlanimo u zecove. Ja ću odmah da se učlanim ako mi kažete kako.
Kao drugo, volela bih da delim te letke koje spremate.
Kao treće rado bih se sastala da proćaskam i upoznam se sa forumašicama iz Beograda.

Htela bih da vas pitam da li se slažete da otvorim temu: Pomoć u Beogradu za kuniće, na kojoj ću da navedem adrese veterinara koje ja znam, a i vi ih možete dopuniti, kao i gde može da se nadje oprema za kuniće?

Samo polazim od sebe. Da je ovako nešto pisalo kad sam ja tražila pomoć za svoje kuniće, bilo bi mi mnogo lakše.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PrethodnaSljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan