Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

(ala zvuci kao da sam u skupstini)..

Klio je napisao/la:Mogu ja da pokusam, kao nezvanicna predsednica podruznice u Beogradu (imenovana od same predsednice)![]()
![]()
![]()
![]()
(ala zvuci kao da sam u skupstini)..
Dakle novi sajt nam nije potreban, radicemo i mi na razvoju ovog postojeceg u domenu onog sto se tice Srbije, i dalje se voleti i pomagati ZAJEDNO, a sto se tice Udruge - CURE, DOKLE VISE DA VAS PROGANJAM DA SE UCLANITE!!!!![]()
![]()
![]()
ja saljem prijavu cim skontam kako (unajmicu Klio za to)
ja sam malo smotana i ko zna gde bih ja poslala

jolanda je napisao/la:a ko ce da bude podpredsednica?
hahahah.
uchlanicu se kad ti dodjem u goste
, ). Salim se narano!
ako ides radit sajt i forum na gotovom identicnom jeziku ne mozes traziti od drugog site i foruma preuzimanje materijala (ja sam to tako shvatila) jer onda ovaj prvi sajt i forum gube smisao. smisao je taj da je site nastajao dugih osam godina i da se stalno nadopunjuje i mijenja - svi mi koji smo ga stvarali smo utukli jako puno svog osobnog vremena u njega. za udrugu je vazna bilo kakva promocija i sirenje, donatori su takoder vazni pogotovo u ova teska vremena (ajme kako zvucim) jer se gotovo sva lova potrosila na zeco kucu, a svi znamo da je tu ulaganje nonstop potrebno. no mislim da ce se udruga i tu snaci
kao sto vec negdje rekoh prije svatko tko podrzava rad zecovi.net, udruge zecovi, tko voli kunice i zeli o njima uciti od site i foruma ce uvijek imati podrsku. ovdje, kao i na site-u stoji besplatna "reklama" za nekoliko desetaka veterinara, a samo nekoliko njih podrzava nas rad (sjetimo se dr zivicnjak
) zato kaj je to u interesu novih clanova foruma (stari clanovi vec odavno znaju gdje se za kaj ide).
D kod zecova je veselje
i volimo se druziti, udruzivati..i tak

zekili je napisao/la:evo, bilo bi idealno kada bi vas nekoliko prevelo site na srpski (ako ima potrebe, ja sam naime misljenja da nema, no ne znam procjeniti koliko ljudi tamo znaju hrvatski jel)..i to je pocetak..mi smo u fazi prevodenja site na engleski - bunny for dummy - zekopeko i najbolje ideje u igri
kako bi se site zvao na srpskom? ;)
Ajde da treba da se stampa nesto, ali forum je ziva rec, i to je...uh!

Bibi je napisao/la:Ja samo jos da dobijem racun u banci!!!Nisam htela da budem nikome na grbaci.. i nemam bas nekih dobrih drugara sa karticama
Trebalo bi od sledceg meseca sve da se resi.
).

Klio je napisao/la:zekili je napisao/la:evo, bilo bi idealno kada bi vas nekoliko prevelo site na srpski (ako ima potrebe, ja sam naime misljenja da nema, no ne znam procjeniti koliko ljudi tamo znaju hrvatski jel)..i to je pocetak..mi smo u fazi prevodenja site na engleski - bunny for dummy - zekopeko i najbolje ideje u igri
kako bi se site zvao na srpskom? ;)
E sad me i ti iznarvira... Kakav prevod?!!!Ajde da treba da se stampa nesto, ali forum je ziva rec, i to je...uh!
Nemojte me nervirati vise![]()
![]()
![]()
![]()
Ostaje sve kako je, a mi manjina koja smo dosli i hocemo sada odmah neka "prava"udariti, prvo da ovde uradimo sto i kako treba...
KO hoce da razume, razumece, kao i mi... Ko ne, ima nas dovoljno da mu "prevedemo".
Ispada da hocemo da se kitimo tudjim perjem u mesto da saradjujemo...
Uzgrad, Zecovi je super!!! Na srpskom to ima neki smisao kao neko tepanje i izvrtanje padeza i bas je cool! Od samog starta mi je jaaaako simpaticno.
) i da pocnemo da edukujemo vise ove ljude 

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.