Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini
Klio je napisao/la:Mogu ja da pokusam, kao nezvanicna predsednica podruznice u Beogradu (imenovana od same predsednice)![]()
![]()
![]()
![]()
(ala zvuci kao da sam u skupstini)..
Dakle novi sajt nam nije potreban, radicemo i mi na razvoju ovog postojeceg u domenu onog sto se tice Srbije, i dalje se voleti i pomagati ZAJEDNO, a sto se tice Udruge - CURE, DOKLE VISE DA VAS PROGANJAM DA SE UCLANITE!!!!![]()
![]()
![]()
jolanda je napisao/la:a ko ce da bude podpredsednica?
hahahah.
uchlanicu se kad ti dodjem u goste
zekili je napisao/la:evo, bilo bi idealno kada bi vas nekoliko prevelo site na srpski (ako ima potrebe, ja sam naime misljenja da nema, no ne znam procjeniti koliko ljudi tamo znaju hrvatski jel)..i to je pocetak..mi smo u fazi prevodenja site na engleski - bunny for dummy - zekopeko i najbolje ideje u igri
kako bi se site zvao na srpskom? ;)
Bibi je napisao/la:Ja samo jos da dobijem racun u banci!!!Nisam htela da budem nikome na grbaci.. i nemam bas nekih dobrih drugara sa karticama
Trebalo bi od sledceg meseca sve da se resi.
Klio je napisao/la:zekili je napisao/la:evo, bilo bi idealno kada bi vas nekoliko prevelo site na srpski (ako ima potrebe, ja sam naime misljenja da nema, no ne znam procjeniti koliko ljudi tamo znaju hrvatski jel)..i to je pocetak..mi smo u fazi prevodenja site na engleski - bunny for dummy - zekopeko i najbolje ideje u igri
kako bi se site zvao na srpskom? ;)
E sad me i ti iznarvira... Kakav prevod?!!!Ajde da treba da se stampa nesto, ali forum je ziva rec, i to je...uh!
Nemojte me nervirati vise![]()
![]()
![]()
![]()
Ostaje sve kako je, a mi manjina koja smo dosli i hocemo sada odmah neka "prava"udariti, prvo da ovde uradimo sto i kako treba...
KO hoce da razume, razumece, kao i mi... Ko ne, ima nas dovoljno da mu "prevedemo".
Ispada da hocemo da se kitimo tudjim perjem u mesto da saradjujemo...
Uzgrad, Zecovi je super!!! Na srpskom to ima neki smisao kao neko tepanje i izvrtanje padeza i bas je cool! Od samog starta mi je jaaaako simpaticno.
Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.