Inace kad je pustim ovako preko dana dok sam ja kuci redovito nesto pokusava izgristi i pojesti i baca zdjelicu s kauca

Ja ne mogu vjerovat

Trenutno ju volim najvise na svijetu

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Sindenis je napisao/la:Ja sam sokirana. Mukica je danas slucajno ostala otvorena(pustena u stanu) od pol 12 do pol 7 (doslovce cijeli dan) i NIJE NISTA UNISTILAVec sat vremena trazimo stetu.
Inace kad je pustim ovako preko dana dok sam ja kuci redovito nesto pokusava izgristi i pojesti i baca zdjelicu s kauca
Ja ne mogu vjerovatNISTA nije unisteno
Predivni zeko
![]()
Trenutno ju volim najvise na svijetu
Mare je napisao/la:Marko je počeo jest ispupčene kutove od zida....al to mi je manji problem...veći problem je što mi je juros iz čista mira počupao spužvasti ćošak kauča...doduše ne vidi se kad je kauč sklopljen, ali nisam sigurna da će gazda bit baš oduševljen (bez obzira koliko je drag i dobar)...uhhhh....
Zašto sad odjednom takve epizode zločestoće?!?
Mary je napisao/la:Mare je napisao/la:Marko je počeo jest ispupčene kutove od zida....al to mi je manji problem...veći problem je što mi je juros iz čista mira počupao spužvasti ćošak kauča...doduše ne vidi se kad je kauč sklopljen, ali nisam sigurna da će gazda bit baš oduševljen (bez obzira koliko je drag i dobar)...uhhhh....
desava se ... hihitwitac je kao mali jeo zidove ... ali sad im ne prilazi ... sad je fora pishati po krevetu i kopati parket ...
Mare je napisao/la:Mary je napisao/la:Mare je napisao/la:Marko je počeo jest ispupčene kutove od zida....al to mi je manji problem...veći problem je što mi je juros iz čista mira počupao spužvasti ćošak kauča...doduše ne vidi se kad je kauč sklopljen, ali nisam sigurna da će gazda bit baš oduševljen (bez obzira koliko je drag i dobar)...uhhhh....
desava se ... hihitwitac je kao mali jeo zidove ... ali sad im ne prilazi ... sad je fora pishati po krevetu i kopati parket ...
super. Ovaj savjet mi je baš pomogao. Sad mi je jasno kako da popravim kauč i sprječim griženje zida, jednostavno ću čekat da počne pišat po krevetu i kopat parket
mmmmmm je napisao/la:;D![]()
![]()
![]()
Probaj mu dati neku drugu zanimaciju... nadji mu neprskanih grancica jabuke i daj mu ih na hrpi, tako sam ja Andju odvikla od grickanja kauca...mada njoj nije bilo zanimljivo jedno drvce vec hrpa (sta sam slucajno otkrila) ...otada sam joj obavezno davala hrpu grancica jer bi ih grizla, vukla, bacala, igrala se...i s vremenom zaboravila na kauc...
![]()
naravno, to smo rjesenje nasli nakon sto je jadni kauc posato totalno izmrcvarenali otkad je stigao Toby, opet je po starom... ali kazem, tada nam je to bilo pomoglo, mozda i tebi upali...
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.