KAKO NAUCITI KUNICA DA NE "UNISTAVA" NAMJESTAJ?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: KAKO NAUCITI KUNICA DA NE "UNISTAVA" NAMJESTAJ?

PostPostao/la Sindenis » čet lis 14, 2010 18:38 pm

Ja sam sokirana. Mukica je danas slucajno ostala otvorena(pustena u stanu) od pol 12 do pol 7 (doslovce cijeli dan) i NIJE NISTA UNISTILA :wub: Vec sat vremena trazimo stetu.
Inace kad je pustim ovako preko dana dok sam ja kuci redovito nesto pokusava izgristi i pojesti i baca zdjelicu s kauca :rolleyes:

Ja ne mogu vjerovat :blush: NISTA nije unisteno :wub: Predivni zeko :wub:
Trenutno ju volim najvise na svijetu :wub:
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Antonia » čet lis 14, 2010 20:08 pm

uh, uh moji su počeli grebat po kauću (jao meni), morala sam ga prekriti sa dekom, ali zato sada svako jutro (akcija je po noći) nađem išćerupanu vunu od deke.... ima li tko kakav savjet kako da kauć kvalitetno zaštitim, a i njih jer nikad neznam hoće li što i pojesti :zeko4: :zeko4:
Antonia
Zečić
Zečić

PostPostao/la frances » pet lis 15, 2010 8:44 am

cerada i samo cerada :D
dok je frank boravila u sobi mi smo krevet prekrivali ceradom (one jeftine iz vrtnog centra)..
to nas je spasilo od pogrižene posteljine i popišanog kreveta :)
"..and i'm floating in a most peculiar way
and the stars look very different today.."
frances
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » pet lis 15, 2010 18:18 pm

Sindenis je napisao/la:Ja sam sokirana. Mukica je danas slucajno ostala otvorena(pustena u stanu) od pol 12 do pol 7 (doslovce cijeli dan) i NIJE NISTA UNISTILA :wub: Vec sat vremena trazimo stetu.
Inace kad je pustim ovako preko dana dok sam ja kuci redovito nesto pokusava izgristi i pojesti i baca zdjelicu s kauca :rolleyes:

Ja ne mogu vjerovat :blush: NISTA nije unisteno :wub: Predivni zeko :wub:
Trenutno ju volim najvise na svijetu :wub:

I moja je takva ;D Kad ju ja pustim napravi kvara posvuda, a jučer je bila u kazni nešto u kavezu, ja sam izašla u grad i vratila se kroz sat i pol, da bih nju našla kako ponosno sjedi na krevetu (pobjegla je iz kaveza dakle :D ), kraj nje kabl od kompa, kožna jakna, kožna torba itd, ma milina za napad, ali ništa nije ni takla, valjda je samo htjela van.
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la warped » pet lis 15, 2010 18:23 pm

Moja bi ponosno sjedila na krevetu, ali kraj pogriženih stvari (zato bi i bila ponosna, jel). :dragonn-ccc-e: :D
warped
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la vedi08 » pet lis 15, 2010 21:17 pm

haha, tako bi i moli ponosno sjedila usred nereda koji je sama napravila :D
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mare » ned vel 06, 2011 19:56 pm

Marko je počeo jest ispupčene kutove od zida....al to mi je manji problem...veći problem je što mi je juros iz čista mira počupao spužvasti ćošak kauča...doduše ne vidi se kad je kauč sklopljen, ali nisam sigurna da će gazda bit baš oduševljen (bez obzira koliko je drag i dobar)...uhhhh....
Zašto sad odjednom takve epizode zločestoće?!?
<3 marko <3
Mare
Zečić
Zečić

PostPostao/la Mary » pon vel 07, 2011 19:31 pm

Mare je napisao/la:Marko je počeo jest ispupčene kutove od zida....al to mi je manji problem...veći problem je što mi je juros iz čista mira počupao spužvasti ćošak kauča...doduše ne vidi se kad je kauč sklopljen, ali nisam sigurna da će gazda bit baš oduševljen (bez obzira koliko je drag i dobar)...uhhhh....

desava se ... hihi :zeko5: twitac je kao mali jeo zidove ... ali sad im ne prilazi ... sad je fora pishati po krevetu i kopati parket ...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Sindenis » uto vel 08, 2011 20:58 pm

Muki je neki dan ostala pustena :zeko7:

Nije izgrozla moje knjige koje su joj bile na dohvat zuba vec se zavukla tamo gdje ne smije i grizla kabl od tv-a (to smo skuzili sutradan nakon sto smo ju pohvalili kak je super zec), lai tv jos uvijek radi pa se ne zalimo :P

Ja sam naucila da je lakse zaradit i popravit stetu nego mislit da mozes sprjecit sve njihove gluposti :P Genijalni su :wub:
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Anby » sri vel 09, 2011 13:15 pm

I mi smo se davno pomirili s tim da cemo morati renovirati stan gazdi, ali zato smo mirni jer nejedu sta uniste...bar nesto :D Iza kauca tona izvucene spuzve ali hvala bogu nejedu je, samo cupaju, grickaju, kopaju, glodju... iza kauca, i unutra u kaucu je njihovo carstvo... oni sretni, sve 5 osim kad ti dodju gosti pa ugledas one kisele face "A vidi sta su ti radili???" :rolleyes:

al bar imaju svoju zanimaciju :D samo da napomenem da sam sve zidove, stokove, vrata, kauc, tabure... mazala sa svim i svacim, od slanine do octa, feferona, luka, paprike, bibera, svinjske masti...neznam vise ni ja s cim nisam... nista nije pomoglo, osim sto se andji svidilo pa sve lize ludaca jedna ;D slaninu pogotovo... tako da je bolje, tko moze, pustite ih da uzivaju, pomirite se s tim da cete vi biti ti koji ce popustiti... a oni ce ionako uraditi po svom sta naume (zato ih i volim najvise na svijetu)... andja je cak jedno vrijeme prestala glodjat namjestaj, ali dolaskom tobija i ona se vratila na staro... eh da, sad su trenutno lajsne od laminata na udaru... hm, sto li ce sljedece... :cool:
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mare » čet vel 17, 2011 16:19 pm

Mary je napisao/la:
Mare je napisao/la:Marko je počeo jest ispupčene kutove od zida....al to mi je manji problem...veći problem je što mi je juros iz čista mira počupao spužvasti ćošak kauča...doduše ne vidi se kad je kauč sklopljen, ali nisam sigurna da će gazda bit baš oduševljen (bez obzira koliko je drag i dobar)...uhhhh....

desava se ... hihi :zeko5: twitac je kao mali jeo zidove ... ali sad im ne prilazi ... sad je fora pishati po krevetu i kopati parket ...

super. Ovaj savjet mi je baš pomogao. Sad mi je jasno kako da popravim kauč i sprječim griženje zida, jednostavno ću čekat da počne pišat po krevetu i kopat parket :zeko3:
<3 marko <3
Mare
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » čet vel 17, 2011 17:17 pm

;D ;D ;D ;D ;D Probaj mu dati neku drugu zanimaciju... nadji mu neprskanih grancica jabuke i daj mu ih na hrpi, tako sam ja Andju odvikla od grickanja kauca...mada njoj nije bilo zanimljivo jedno drvce vec hrpa (sta sam slucajno otkrila) ...otada sam joj obavezno davala hrpu grancica jer bi ih grizla, vukla, bacala, igrala se...i s vremenom zaboravila na kauc... :wink:

naravno, to smo rjesenje nasli nakon sto je jadni kauc posato totalno izmrcvaren ;D ali otkad je stigao Toby, opet je po starom... ali kazem, tada nam je to bilo pomoglo, mozda i tebi upali...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bunnyema » čet vel 17, 2011 17:23 pm

Ja sam kauc prekrila navlakom ( citaj: stara plahta koju moze da grize i da se bori s njom), cim vidim da kopa po kaucu maknem ju dolje i ne dajem joj da se vrati na kauc sve dok se ne smiri i ne prokopa sta ima na parketu.. Inace, prestala je pisati po kaucu ( znam da je off ali ima poantu) nakon sto sam je par puta odmah kako bi je uhvatila da pisa stavila u kavez ( i ignorirala njezino divljanje) na 5 minuta.. Nakon dva-tri dana je prestala i nikada vise.. Mozda bi takva kazna pomogla i kod unistavanja namjestaja.. Samo prijedlog.. Pametni su zeke, razumijeti ce..
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vedi08 » čet vel 17, 2011 19:51 pm

Mare je napisao/la:
Mary je napisao/la:

super. Ovaj savjet mi je baš pomogao. Sad mi je jasno kako da popravim kauč i sprječim griženje zida, jednostavno ću čekat da počne pišat po krevetu i kopat parket :zeko3:

mare ti si legenda :D
Molly slika i Đuro slika <3
vedi08
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mare » čet vel 17, 2011 21:31 pm

mmmmmm je napisao/la:;D ;D ;D ;D ;D Probaj mu dati neku drugu zanimaciju... nadji mu neprskanih grancica jabuke i daj mu ih na hrpi, tako sam ja Andju odvikla od grickanja kauca...mada njoj nije bilo zanimljivo jedno drvce vec hrpa (sta sam slucajno otkrila) ...otada sam joj obavezno davala hrpu grancica jer bi ih grizla, vukla, bacala, igrala se...i s vremenom zaboravila na kauc... :wink:

naravno, to smo rjesenje nasli nakon sto je jadni kauc posato totalno izmrcvaren ;D ali otkad je stigao Toby, opet je po starom... ali kazem, tada nam je to bilo pomoglo, mozda i tebi upali...

od sad kad je kauč raspušten, on je u kavezu. Dio zida koji je grizao sam ogradila. Al ovo sa grančicama je super stvar, doduše uvijek ih ima u kavezu, al sad kad počne grist one ukrasne daske, dam mu grančicu i stvar je riješena. :wink: Jedno iskreno hvala :zeko8:
<3 marko <3
Mare
Zečić
Zečić

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan