I mi smo se davno pomirili s tim da cemo morati renovirati stan gazdi, ali zato smo mirni jer nejedu sta uniste...bar nesto

Iza kauca tona izvucene spuzve ali hvala bogu nejedu je, samo cupaju, grickaju, kopaju, glodju... iza kauca, i unutra u kaucu je njihovo carstvo... oni sretni, sve 5 osim kad ti dodju gosti pa ugledas one kisele face "A vidi sta su ti radili???"
al bar imaju svoju zanimaciju

samo da napomenem da sam sve zidove, stokove, vrata, kauc, tabure... mazala sa svim i svacim, od slanine do octa, feferona, luka, paprike, bibera, svinjske masti...neznam vise ni ja s cim nisam... nista nije pomoglo, osim sto se andji svidilo pa sve lize ludaca jedna

slaninu pogotovo... tako da je bolje, tko moze, pustite ih da uzivaju, pomirite se s tim da cete vi biti ti koji ce popustiti... a oni ce ionako uraditi po svom sta naume (zato ih i volim najvise na svijetu)... andja je cak jedno vrijeme prestala glodjat namjestaj, ali dolaskom tobija i ona se vratila na staro... eh da, sad su trenutno lajsne od laminata na udaru... hm, sto li ce sljedece...