Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

s@ki je napisao/la:moguće., samo će trebat daleko više truda da se od starih ormara ispili i obradi a da to na nešto liči.
Sve u svemu, poželjno je izbjeć bilokakve lakove i boje itd koje bi mogao kunić pojest

Jura je napisao/la:ja sam isto za spoj plastike (pravog kaveza) i dodataka. plastika je prostor za hranu, vodu i wc, a drvo za igru i odmor.
namještaj se često radi od iverala (iverica presvučena malamin folijom) to nije dobro za zeca.
s obzirom da nema lakiranja, preporučam drvo samo za zecove koji na pišaju po svuda. ...kad se to usmrdi nije za živit.

nanica5 je napisao/la:Jura je napisao/la:ja sam isto za spoj plastike (pravog kaveza) i dodataka. plastika je prostor za hranu, vodu i wc, a drvo za igru i odmor.
namještaj se često radi od iverala (iverica presvučena malamin folijom) to nije dobro za zeca.
s obzirom da nema lakiranja, preporučam drvo samo za zecove koji na pišaju po svuda. ...kad se to usmrdi nije za živit.
Pokušavam pronaći post gdje si ti opisao što si i kako radio ali ne mogu ga naći. Miška ima kavez od 100 cm pa bi bilo dobro možda nadograditi kat. Voljela bih od tebe dobiti par savjeta!

inače nemaju ni kavez ni nista, slobodne su ptičice 24 sata na dan...(koje su zloupotrijebili 2 godine, a sad neznaju sta im se sprema po noci
)

mmmmmm je napisao/la:zato mozete vi: od grana što su oglođali izbusite rupice na obadvije strane, takvih jedno 20-tak debljih grana i spojite silikonom ili žicom i dobijete drvene tunele...ili nesto gdje će se moci uvuc..
Tako kada je nekada zločest preko noći ga zatvorim u njega i stavim mu pojilicu da ne bude žedan...Dakle da li je potreban kavez?
Pa i ta soba je njemu kao kavez
Bitno je da imaju neko svoje mjesto gdje se mogu zavuci...ili par takvih
Radije mu probaj s necim zagraditi neki mali prostor da se moze protegnuti 

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.