Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
s@ki je napisao/la:moguće., samo će trebat daleko više truda da se od starih ormara ispili i obradi a da to na nešto liči.
Sve u svemu, poželjno je izbjeć bilokakve lakove i boje itd koje bi mogao kunić pojest
Jura je napisao/la:ja sam isto za spoj plastike (pravog kaveza) i dodataka. plastika je prostor za hranu, vodu i wc, a drvo za igru i odmor.
namještaj se često radi od iverala (iverica presvučena malamin folijom) to nije dobro za zeca.
s obzirom da nema lakiranja, preporučam drvo samo za zecove koji na pišaju po svuda. ...kad se to usmrdi nije za živit.
nanica5 je napisao/la:Jura je napisao/la:ja sam isto za spoj plastike (pravog kaveza) i dodataka. plastika je prostor za hranu, vodu i wc, a drvo za igru i odmor.
namještaj se često radi od iverala (iverica presvučena malamin folijom) to nije dobro za zeca.
s obzirom da nema lakiranja, preporučam drvo samo za zecove koji na pišaju po svuda. ...kad se to usmrdi nije za živit.
Pokušavam pronaći post gdje si ti opisao što si i kako radio ali ne mogu ga naći. Miška ima kavez od 100 cm pa bi bilo dobro možda nadograditi kat. Voljela bih od tebe dobiti par savjeta!
mmmmmm je napisao/la:zato mozete vi: od grana što su oglođali izbusite rupice na obadvije strane, takvih jedno 20-tak debljih grana i spojite silikonom ili žicom i dobijete drvene tunele...ili nesto gdje će se moci uvuc..
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.